last posts

MultiCraft'ta, tuzaklar ve tehlikelerle dolu zorlu bir dünyada

MultiCraft'ta, tuzaklar ve tehlikelerle dolu zorlu bir dünyada

Almak istediğiniz pek çok kitabı harika bir şekilde yok etme yeteneğine sahiptir, böylece bu ülkede bulunan tüm farklı kaynakları elde edebilir ve elde edebilirsiniz ve ayrıca farklı savaş araçlarını ve birçok silahı kullanabilir. Tüm bu araçlara ulaşmak istediğiniz şekilde faydalanmanıza yardımcı olur. Bu ülkede MultiCraft'ı indirebilirsiniz.

Android için tüm dünya nezdinde en mükemmel maceraları sunan en önemli maceracılardan biri olmak

 için kullandığınız tüm bu silahlar hayatta kalabilmeniz için bu süreçte sömürdüğünüz birçok kuş ve hayvanı avlayan sizsiniz. hayatta kalmak için yeterince dikkatli olun Bu kaynaklar, sunulan birçok maceradan daha fazlasını elde etmek için büyük bir profesyonellik ile elde ettiğiniz bu harika seçeneklerden daha fazlasını elde etmek için saldırmak ve kurtulmak istediğiniz birçok hayvan ve

 kuştandır. oyun tasarımcıları tarafından tüm dünyadaki tüm macera profesyonellerine en güzel macera oyunlarından birinde. MultiCraft Apk oyunu, içine gireceğiniz en güzel maceralardan biri olan çok keyifli ve harika bir deneyim yaşamanızı ve yararlanma hevesiyle yaşadığınız anlara tam anlamıyla hazırlıklı olmanızı sağlar.Hayatta kalabilmek için her şeyi yapacaksınız. Eşsiz binalar yaratmak ve

 müstahkem imparatorluğunuzu oluşturmak için aradığınız şey de dahil olmak üzere bu kaynaklardan daha fazlasını elde edebilirsiniz. Tek yapabileceğiniz hayatta kalmaktır. Canavarlardan uzaklaşabilmek için dikkatli olmalısınız. Tüm bu korkunç hayvanlar ve canavarlarla büyük ve çetin bir savaş vereceksiniz.Onları ortadan kaldırmak ve onlardan hızlı ve mükemmel bir şekilde kurtulmak, kazanmak ve kazanmak için. daha fazla para, ödüller ve ödüller.

Oyunda blokları inşa etmek ve yok etmek Kaynakları alın ve hayatta kalabileceğiniz ve benzersiz binalar yaratabileceğiniz birçok araç, blok ve silah oluşturun.

► "Uçuş" modu ile dilediğiniz zaman gökyüzüne uçabilir veya "Hızlandırma" modu ile flaş hızına ulaşabilirsiniz. İsterseniz oyunu kolaylaştırın.

Bu oyunda eylemlerin sadece hayal gücünle sınırlı! Oyun herhangi bir beceri gerektirmez - en azından oyunun ilk dakikalarında anlayabilirsiniz. Oyunumuz ile her yerde ve her zaman eğlenebilirsiniz! Ve tamamen ücretsiz!

Hem oynanış açısından hem de sayı olarak biraz az olan benzersiz grafikleri açısından eğlenceli bir hayatta kalma oyunu.

MultiCraft'ta, tuzaklar ve tehlikelerle dolu zorlu bir dünyada yumruklarından başka hiçbir şeye sahip olmadan hayatta kalmaya çalışan küçük bir adam olarak oynuyorsunuz. MultiCraft'ta, oyunda topladığınız basit kaynakları kullanarak giderek daha karmaşık malzemeler ve araçlar oluşturabilirsiniz.

MultiCraft'taki kontrollerin öğrenilmesi kolaydır, bu da herkesin bu oyunun keyfini en başından itibaren çıkarabileceği anlamına gelir. Hareket etmek için ekranın sol tarafındaki joystick'i kullanın ve zıplamak veya kaynaklarla etkileşim kurmak için sağdaki düğmeleri kullanın.

Duraklattığınızda, kalkanlardan portallara ve diğer dünyalara kadar her şey için farklı tariflerle eksiksiz bir rehbere erişebileceğiniz bir menü göreceksiniz. Bu kılavuz, bu oyunu (veya buna benzer bir oyunu) ilk kez oynayan herkes için gerekli bir araçtır.

MultiCraft'taki kontroller biraz kafa karıştırıcı gelse de, oyunun diğer yönleri bunu telafi edecek kadar dokulu.

MultiCraft oyun özellikleri

MultiCraft for iPhone'da oyuna girer girmez hissedeceğiniz birçok özelliğin birçoğuna sahip olabilirsiniz.Oyunu tercih eden ve zaman zaman talep eden tüm oyunculara sağlanan bu harika özelliklerden daha fazlasını alacaksınız çünkü içerir. farklı bir dizi macera.Bu dünyayla ilgilenmelisiniz.Canavarlar ve vahşi hayvanlarla dolu, devam etmek ve hayatta kalmak için açlığınızı

 izlemeli ve besleyici bitkilerden ve hayvan etlerinden kendi yemeğinizi aramak için çalışmalısınız. sen hayatta kal Uçuş modunu kullanabilirsiniz, bu modu etkinleştirdikten sonra gökyüzünde uçup yerde size zarar veren her şeye saldırıp kurtulabilirsiniz ve uçarken hızlanma düğmesine dokunarak bu modu

 hızlandırabilirsiniz. hızlı uçmanız için Devasa örümceklerden ve Yırtıcı zombilerden çeşitli yırtıcı böceklerin yanı sıra koyun, inek ve domuz gibi barışçıl hayvanlar var, bunların hepsi dünyanın yüzündeki farklı arazilerde ve yerlerde.

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -