last posts

Words of Wonders: Arama uygulaması

 Words of Wonders: Arama uygulaması

Harika bir şekilde eğlenceli ve bağımlılık yapan bir kelime arama oyunu, yüzlerce farklı seviye ve 20 dilden binlerce kelime ve bulmanız gereken daha fazlasıyla geliyor. Bulmaca oyunlarının ve kelime aramanın hayranıysanız, bu oyun eğlencelidir ve bilginizi ve dil kelime dağarcığı dengenizi geliştirmenize yardımcı olur.

Words of Wonders'ın oynanışı: Arama çok basit ve kolaydır, çünkü her seviye ızgarada bulmanız gereken bir kelime listesiyle birlikte gelir. Ne kadar çok oynarsanız, kelime ızgarası o kadar büyür ve bulmanız gereken kelimeler o kadar zor olur.

Bu uygulamayı yükleyin ve oynamak istediğiniz dili seçin.

Farklı seviyeleri kazanmak için oyun tahtasında gizli harfler için yer bulmanız gerekecek. Ve bir kelimeyi bulduktan sonra ilk harfine tıklayıp son harfi yönünde parmağınızı kaydırmanız yeterli. Bir kelime görürseniz, listeden kaldırılır ve bir sonraki kelimeye geçebilirsiniz. Ve böylece tüm kelimeleri bulana ve bir sonraki seviyenin kilidini açmak için seviyeyi kazanana kadar devam edin.

Words of Wonders: Search, sınırsız aşamalara sahip bir oyundur, bu yüzden bunun için endişelenmenize gerek yok ve gerekli tüm kelimeleri bulmaya çalışarak oyunu dilediğiniz gibi oynarken eğlenin. Kelime bulma becerilerinizi test edecek eğlenceli ve eğlenceli bir oyundur. Sadece listede gerekli olan tüm kelimeleri bulmanız gerekmeyecek, aynı zamanda bazı gizli kelimeleri bulmaya çalışırken hayal gücünüzü de denemeniz gerekecek. Çünkü gizli kelimeleri bulmak büyük ölçüde şansa ve tahmine dayalıdır çünkü her kelimenin sadece ilk harfi karşınıza çıkar ve bir sonraki kelimeye geçebilmek için kalan harfleri bulmanız gerekir. Oyuna göz atın ve tüm seviyeleri kazanarak bu oyunda ne kadar yetenekli olduğunuzu görün.

Bu macerada en zor olanları serbest bırakmak.

Words Of Wonders, tek yapmanız gereken harfleri doğru bir şekilde dizmek ve her seviyede bulduğunuz bulmacalardaki boşlukları doldurmak, ne kadar bildiğinizi kanıtlayabileceğiniz bir oyundur.

dünyanın dört bir yanındaki ikonik yer işaretleriyle.

Words Of Wonders, bir oyunla basit bir oynanışa sahiptir ve oyunun farklı seviyelerinde oynamaya devam ettikçe bazı ilginç gerçeklerle karşılaşabileceksiniz.

Dünya çapında dağıtılan en ünlü siteler hakkında.

Harfleri düzenlemek için tek yapmanız gereken ilk harfe dokunup ardından parmağınızı ekrandan kaldırmadan diğer harflerin içinden geçen bir çizgi çizmek. Bu şekilde, arka planda görüntü ile ilgili kelimeleri bağlayabilirsiniz. Bir kelimeye takılırsanız, tek yapmanız gereken bazı harflerden kurtulmak ve başka ipuçları almak için bir joker kart kullanmak.

Words of Wonders, eserler ve diğer şeyler hakkındaki bilginizi test edecek basit bir oyundur. Dünyanın dört bir yanındaki en harika yerlerden bazıları hakkında bazı bilgiler öğrenirken kelimeler oluşturun ve tahtayı harf harf doldurun.

Words of Wonders oyununun özellikleri ve özellikleri

Harika Sözler Apk

Ücretsiz olarak oynayabileceğiniz en kolay oyunlardan biridir.

• Bunları kişisel telefonunuza çok kolay ve ücretsiz bir şekilde indirin.

• Uygulamanın boyutu, fazla yer kaplamayan farklı bir şekilde birçok telefona sığar.

• Eğlenceli ve eğlenceli bir oyun.

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -