last posts

Police Sim 2022, vatandaşların güvenliğini

 Police Sim 2022, vatandaşların güvenliğini 

sağlamak için sokaklarda dolaşan bir polis rolünü üstlendiğiniz mükemmel bir aksiyon oyunudur. Sürüş simülatörü oyunlarının hayranıysanız, bu oyun tam size göre. Ayrıca, yeni ve daha hızlı araçların kilidini açmak için tonlarca gerekli görevi tamamlarken yüksek tempolu görevlerde çeşitli tehlikelerin üstesinden gelin.

Önce bir devriye aracı seçin ve gece mi gündüz mü devriye yapmak istediğinize karar verin. Ardından aracınızla şehrin sokaklarında gezinmeye başlayın. Ekranın sağ üst köşesinde dikkat etmeniz gereken alanı ve tamamlamanız gereken görevlerin yerini gösteren bir radar haritası göreceksiniz.

Bu harika macerada, suç aramak için şehirde özgürce dolaşmalı ve farklı ve çeşitli görevleri tamamlamalısın. Sokaklarda dilediğiniz gibi ilerleyin, devriye arabalarından dünyanın en hızlı arabalarına ve özel kuvvet kamyonlarına kadar çok sayıda aracın keyfini çıkarın.

Farklı sokaklarında gezinerek ve insanların yardımınıza ihtiyaç duyduğu yerleri kontrol ederek şehri

 koruyun. İlginç görevleri tamamlarken yüzlerce gizli yeri keşfedin ve aracınızla binlerce mil sürün. Bu oyun gerçekçi kontrollere ve çok oyunculu modda tek başınıza veya arkadaşlarınızla keyfini çıkarabileceğiniz basit bir oynanışa sahiptir. Polis Sim 2022, oyuncuya bölgedeki araba kazaları ile ilgili tüm detayları bilmek, park etme sürecinde izlenen düzenlemeler ve farklı açıklama araçlarının varlığı gibi birçok farklı görev verdiği için sırlarla dolu bir oyundur. trafik sistemi acil durumları.Oyunda oyuncunun omuzlarına düşen bir çok görev ve şey var ve bunun nedeni onun bir polis olması ve bu eylemler arasında trafik ihlallerini almak ve oyuncuları gözaltına almak buluyoruz.Barikatları kaldırmak ve diğer farklı hareketler.

Polis simülasyonu

Android telefonlar için geliştirilmiş en iyi araba yarışı oyunları arasında yer alıyor.Sıradan bir sürüş simülatörü değil, birçok farklı bileşene sahip gelişmiş bir profesyonel simülasyon.Geliştirmesi bir yıldan fazla süren firma için en karmaşık proje. piyasaya sürüldüğü ve Android kullanıcılarına sunulduğu şekliyle. Bunlar, nasıl indirileceğiyle ilgili ayrıntılardır.

Oyun özellikleri

0Veriye gerek yok, Android telefonlarla uyumlu

0Büyüleyici, yüksek kaliteli grafikler

0 Oyun kurulum dosyasının yanı sıra değiştirilmiş sürümler

Onlarca Seçkin Modelden 0 Model

0Oyun içinde özgürce gezinme yeteneği

0 hava ve sis nedeniyle

Şehirde 0 gerçek trafik

0 arabanın gerçek özellikleri

0 Sınırsız para azalmaz

0 Oyun performansını iyileştirin

0 hatayı düzelt

0Oyunu kurduktan sonra öğreneceğiniz birçok kullanışlı özellik daha var

İndirme link

 Buradan indirin Android
Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -