last posts

Mükemmel grafiklere ve 2. Dünya Savaşı ayarlarına sahip çevrimiçi bir oyundur.

Mükemmel grafiklere ve 2. Dünya Savaşı ayarlarına sahip çevrimiçi bir oyundur.

Olaylar, 4 olası takım arasından savaşmak için bir taraf seçmeniz gereken bu küresel çatışma sırasında gerçekleşir, bu Japonya, Sovyetler Birliği, Almanya veya Amerika Birleşik Devletleri'dir. 5 haritada tek kişilik ve takım görevleri var, bu yüzden istediğiniz oyun modunu seçin; pozisyon alıp tutmanız gereken kontrol noktalarını ele geçirmek, silahlanma yarışı, bıçaklı dövüşler ve hatta stratejik bir nesneyi patlatmak için bomba yerleştirmek dahil. faiz. Takım oyunu ayrıca 10 askerden oluşan özel grupların toplanmasına ve düşman askerleriyle gerçek katliamın yayılmasına olanak tanır.

Android için doğrudan bağlantıyla indirin

Kendi stratejinizi geliştirin, zekanızı ve taktiklerinizi kullanarak düşman kuvvetlerini yok edin ve takım zaferine ulaşın.

Combat Battle Play World War 2: Silahların (cephaneliğin) yapıldığı, tüfekler, makineli tüfekler, alev makineli tüfekler ve tabancalarla temsil edilen en talepkar oyuncuyu şaşırtacak geniş bir silah yelpazesine sahip olacak ve bu, oyunun yalnızca bir parçası. silahlar mevcuttur. Rütbeleri yükseltmek, PvP maçlarında biraz zaman geçirmek veya kapalı bir eğitim odasında arkadaşlarınızı takip etmek için kendi klanınızı oluşturun. oyuncu ol düşmanlıklara katılarak belirgin bir şekilde

hareketle.

Dünya Savaşı 2, sıradan oyuncular arasında her zaman talep görecek. Ve oyunun en güzel yanı da efsanevi oyunun yaratıcılarının artık dikkatleri bu evrene çevirmiş olmaları.

2. Dünya Savaşı BattleCombat(FPSGames).

Sorunları kendi ellerine almaya ve birçok olasılığı keşfedip tadını çıkarabilecekleri gerçekten eşsiz ve büyük bir dünya yaratmaya karar verdiler. Aynı zamanda ana karakterin görünümü değiştirilebilir, bu oyunun enginliğinde hareketlerinizi sınırlamayın ve sahibini ölümsüz kılabilecek özel bir mülk bulmak için her şeyi yapın. Bunu yapmanız zor olacaktır çünkü yaşamak zorunda olduğunuz dünya çeşitli çetelerin etkisi altındadır ve kesinlikle böylesine meraklı bir karakterin gidip hazine aramasını istemezler.

Oyun en azından ilginizi ve teşvikinizi hak ettiğinden, World War 2'yi ücretsiz indirme olarak şiddetle tavsiye ediyoruz. Ne de olsa, üzerinde büyük dünyalar yaratma alanında uzman olan geliştiriciler çalıştı. Gerçek boyuttaki bir şehirde yürüyebilecek, çevreyle etkileşime geçebilecek ve sadece fırsatların tadını çıkarabileceksiniz. Endişelenmeyin, oyundaki her NPC'nin, her yerin kendi ağırlığı ve etkisi vardır. Dünya ise, kirli arzular, kanunsuzluk ve teknolojiyle dolu bir şehir olan Gece Şehri olacaktır. Hiç şüphe yok ki oyundan en iyi şekilde yararlanacaksınız ve başarılı olacaksınız.

Mobil cihazlarda yeni dünya savaşı oyunu

Olan her şeyin bu kadar basit olmayacağı anlaşılmalıdır çünkü aynı anda birçok fırsatı sunan bir şehir görmelisiniz ve o da sizden her şeyi alabilir. Geriye kalan tek şey kişisel becerilere güvenmek. Buradaki fakirler olabildiğince çabuk ölüyor, zenginler ise hayatlarının her anından zevk alıyor. Bir tıklama, bir yanlış eylem ve karakterler yer değiştirir. Öngörülemezlik bu şehrin sloganıdır, bu yüzden kararlarınızda son derece dikkatli olmanızı, çetelerden birine katılmaya çalışmanızı ve olumlu bir sonuç için her şeyi yapmanızı öneririz. Fakir ya da zengin, hangi sınıfa ait olacağınızı zaman belirleyecek.

Tam bir kayıp için sadece bir hata veya yanlış karar vermek mümkündür. Bu nedenle, her savaş ve her yüzleşme, etkinlik açısından çok zorlayıcı olabilir. Becerinizi göstermeli, olan her şeyi değerlendirmeye çalışmalı ve hiçbir şekilde kişisel kaybı engellememelisiniz. Tüm savaşlarınızın kazanılacağını, bazılarının kaybedileceğini ve sonraki faaliyetlerinizi etkileyeceğini ummayın. Bu nedenle çok dikkatli olmalı ve gereksiz riskler almamalısınız. Tek ihtiyacınız olan World War 2'yi bilgisayarınıza veya mobil cihazınıza indirip yola çıkmak. Bu oyun, diğer tüm analogları arasında en iyisi olarak tanınmayı hak ediyor ve oldukça hak ediyor.

2. Dünya Savaşı oyun özellikleri

• Görünüme ince ayar yapmanızı ve iyi geliştirilmiş karakter düzenleyiciye özgü hale getirmenizi sağlar.

• Ana karakterin görünümüne dikkat edin, çoğu durumda NPC'ler buna tepki gösterecek ve ona göre davranacaktır, bu nedenle bu sorunun mutlaka iyi çözülmesi gerekir, aksi takdirde üzücü sonuçlar sizi kesinlikle tatmin etmeyecektir.

• Doğrusal olmama da oyunun ana özelliğidir, çünkü bu sayede özgürce hareket edebilir ve başarıya ulaşabilirsiniz, bu arada tüm dünya dikkatli aramanıza açık olacak ve ek görevler sadece başarı arzunuzu güçlendirecektir.

• Çok sayıda implant, ana karakteri bir yakın dövüş ustasından benzersiz bir nişancıya ve hatta bir bilgisayar korsanına kadar farklı yönlerde değiştirmenize izin verecektir.

• Eğlenceli ve hevesli ve sizi oyun oynamaya ve boş zamanınızı doldurmaya teşvik eder.

• En iyi dövüşçüleri veya en gerçek psikopatları içeren kişisel bir mangaya sahip olmanızı kimse yasaklamaz, kimse eylemlerinizde sizi sınırlamaz ve onların desteğiyle kesinlikle başarılı olma şansınız olur.

Android için 2. Dünya Savaşı oyununun açıklaması

Oyun dediğimiz gibi hedeflenen oyunlar üzerinden erişim sağlanabildiği için simüle edilemeyen oyunlardan bir tanesi ve olduğu gibi Android için sadece World War 2 oyununu direkt link ile indirerek oyuna sahip olabiliyorsunuz. Stratejik oyunlardan ve yüksek grafiklere sahip yüksek kaliteli savaş oyunlarından biri ve hiç kimse sadece iyi bir eğitimle iyi oynar ve bunu elde eder.

Çok oynayarak iyi eğitim. Ayrıca dünyanın her yerinden arkadaşlarla oynanabilir çünkü oyun sadece eğlenceli değil, aynı zamanda çok fazla heyecan da içeriyor.

Takım arkadaşlarınızın size yalnızca takım oyunuyla bilinebilecek birçok şeye erişmesine yardımcı olacak yardımlar alınabilir.

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -