last posts

Telefonuma Dokunma

 Telefonuma Dokunma

Android cihazınıza hırsızlık alarmı ekleme yeteneği sağlayan bir uygulama, böylece biri cihazı almaya çalıştığında veya şarja taktığınızda gücü kestiğinde alarm verecektir. Böylece bu uygulama hırsızı yakalamanızı sağlayacaktır.

Bu zamanda, herkesin cep telefonlarımızı davetsiz misafirlere karşı koruyabilecek bir program

 akıllı bir uygulamaya veya cep telefonlarımızı hırsızlıktan koruyan bir programa ihtiyacı olduğu ve gizliliği davetsiz misafirlerden ve hatta cep telefonlarından koruyan birçok uygulama ve programın yaygınlaşmasıyla birlikte. hırsızlığa karşı tüm kullanıcıların kafası karıştı Gizliliği davetsiz misafirlere karşı korumak için en iyi uygulama veya program hakkında şüphe ve Don't touch my phone uygulaması ile, emin olabileceğiniz herhangi bir uygulamayı tekrar aramanıza gerek yok Telefonunuz ve gizliliğiniz davetsiz misafirlerden.

Herkes çalınmamak veya telefonun içerdiği şeylere müdahale etmemek için gittiği yerlerden birinde cep telefonunu bıraktığında veya unuttuğunda korkar ve bazen birçok kişi cep telefonlarını cep telefonlarına yerleştirildiğinde hata yapar ve unutur. örneğin şarj cihazında veya halka açık yerlerde veya onlara başka kişiler eşlik ettiğinde Özel veya halka açık bir yerde de ve burada başka birinin

 telefonu açıp telefonun ne içerdiğini görmeye çalışması hakkında düşünmeye ve endişe duymaya ve korkmaya başlar fotoğraf ve videoların, hatta sosyal ağ programlarına girin ve özel sohbetleri arayın ve işte bu uygulama bir güven duygusu verdiği için yaygınlaşan, geliştirilen ve son zamanlarda kullanıcılara sunulan Don't touch my phone uygulamasının rolü geliyor. Telefonunuzu halka açık veya

 özel bir yere koyduğunuzda veya unuttuğunuzda ve davetsiz misafirlere veya cihazdan bir şey çalmak isteyenlere karşı kişisel korunma için en iyi ve en harika uygulama ve programlardan biridir ve bu uygulama son zamanlarda mümkün olmuştur. son birkaç dönemde çok sayıda kitleyi bir araya getirmek ve herhangi bir cep telefonunda olması gereken ve olması gereken en iyi ve en önemli uygulama ve programlardan biri haline geldi.

Telefonuma dokunma uygulaması davetsiz misafirlere karşı kişisel koruma sağlamak için en iyisidir ve Güvenli olanıdır

 birisinin size haber vermeden veya bilginiz olmadan telefonunuzu açacağından veya kapacağından korkuyorsanız, Telefonuma dokunma programı Bu durumlar için mükemmel bir uygulama, olduğu gibi, uygulamaya özelleştirdiğiniz ve en yüksek sesle özel bir ton koymak veya kullanmak, sizin haberiniz olmadan telefonunuza dokunmaya cüret eden davetsiz misafiri ortaya çıkaracaktır.

Telefonuma dokunma uygulaması çalışır ve telefonunuzu sadece siz bıraktığınızda veya uzaktaki yerlerde unuttuğunuzda hırsızlardan ve davetsiz misafirlerden korumaya çalışır.

Uygulama, tüm kullanıcıların kolaylıkla ve esneklikle işleyebileceği basit bir temel arayüz içerir.

Telefonuma dokunma uygulaması Android kullanıcıları için Play Store'da mevcuttur.

Uygulama, izinsiz giriş veya hırsızlık amacıyla kötü kişiler tarafından dokunulduğu anda kişiye özel alarm ve uyarı verir.Telefon sahibinin cep telefonu bilgilerini korur.

Uygulamanın küçük boyutu ve cep telefonu hafızasında büyük bir yer kaplamaz.

Uygulama, izinsiz giriş veya hırsızlık operasyonlarını uyarmak veya uyarmak için birçok farklı alarm tonu içerir ve elbette alarm sesinin sesleri uygulamanın içinden değiştirilebilir.

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -