last posts

sonuçları artık cebinizde. Galatasarayımızla ilgili her yerde olmayan son dakika haberleri

sonuçları artık cebinizde. Galatasarayımızla ilgili her yerde olmayan son dakika haberleri

 1905 hedefi, megavat ihtiyacı olan her şey!

Galatasaray'dan asla ayrılmayacağız! Galatasaray transfer haberleri, gol fotoğrafları, puan durumu, maç sonuçları artık cebinizde. Galatasarayımızla ilgili her yerde olmayan son dakika haberleri, özel videolar eşliğinde bu uygulamada sizlerle!

GollerCepte 1905 uygulamasında Galatasaray ile ilgili gelişmelerin yanı sıra Süper Lig, Bundesliga, Premier Lig gibi Türkiye ve dünya liglerindeki gelişmeler, canlı skorlar, sezon fikstürleri ve puan durumu bilgilerine de yer veriliyor.

GöllerCepte 1905 uygulaması tam size göre!

GöllerCepte 1905 uygulamasında neler var?

● Galatasaray maçları için gol bildirimleri ve maç öncesi gelişmeler.

● Günün her saatinde özel editörlerle Galatasaray son dakika haberleri.

● Galatasaray maçı ve Panorama maçı.

● Futbol ve basketbol başta olmak üzere tüm spor dallarında Galatasaray'ımız son dakika haberi.

● Özel platform ve Galatasaray forumumuz.

● Galatasaray için yapılan anket ve yarışmalarla sürpriz ödüller ve indirimler.

Kısacası Galatasaray spor haberleri ve son gelişmeler hakkında birçok detayı bu uygulamada bulabilirsiniz.

Uluslararası ligleri ve Galatasaray ile ilgili gelişmeleri takip edin!

GollerCepte'de İngiltere Premier Ligi, Bundesliga ve 1905 First Division başta olmak üzere dünya futbolundan birçok videoya ulaşabilirsiniz. Türkiye liglerinin yanı sıra canlı skorlar, maç sonuçları, fikstürler, puan durumu ve maç değerlendirmeleri gibi detaylı bilgilere de ulaşabilirsiniz. tüm futbol maçları.Dünyadaki birçok ligden futbol cebinizde. Bu nedenle Galatasaray'daki son gelişmelerin yanı sıra dünyadaki spor gelişmelerini de bu uygulama üzerinden takip edebilirsiniz.

Galatasaray gol videoları cebinizde!

Galatasaray'ın attığı golleri anında telefonunuzda görebilirsiniz. Bu sayede nerede ve ne zaman olursanız olun takımınızın attığı golleri anında görebilir ve gol sevincini paylaşabilirsiniz.

GollerCepte 1905 ile internetten para kazanabilirsiniz.

GollerCepte 1905 uygulamasının "Eğlence" bölümünden bazı oyunlarla mobil internet hakları alabilirsiniz.100 MB'lık her oyun golü ile oynadığınız maçta attığınız her gol için 100 MB, internetten direkt 500 MB kazanabilirsiniz. Arkadaşınızı bu uygulamaya davet ederek!

Uygulamanızı kişiselleştirin

Göller Cepte 1905'te uygulamanızı kişiselleştirebilir ve ne tür bildirimler almak istediğinize karar verebilirsiniz. örnek; Bildirim olarak seçtiğiniz Galatasaray maçı ile ilgili detaylara ulaşabilirsiniz. Bu sayede GS Haber ile ilgili merak ettiğiniz detaylara daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Abonelik ve paketler

● GollerCepte 1905 uygulamasını tüm operatör kullanıcıları kullanabilir.

● Uygulama oturum açma işlemi tamamen ücretsizdir.

● Uygulamadaki bazı özellikler ücretlidir. Kullanıcılar seçtikleri içeriğe göre bu sayfaları Avrupa paket ayda 5,9 TL, Global paket ayda 9,9 TL, Ida paket ayda 14 TL, Standart paket ayda 16,8 TL ve Süper paket ayda 19 TL olarak görüntüleyebilirler. paket Türk 0.6 TL ödeyerek satın alabilirler.

● Ödemeyi onaylamak için Google tarafından e-postanıza bir fatura gönderilecektir.

● Google Play üzerinden satın alınan paketler, hesap ayarlarından yönetilebilir.

● Paket iptal edilirse. Aboneliğinizi paket bitene kadar kullanabilirsiniz.

● Google Play üzerinden yapacağınız paket satın alımlarda hesap ayarlarınızdan paket tercihlerinizi değiştirmediğiniz sürece, aboneliğiniz cari dönem bitiminden 24 saat önce otomatik olarak yenilenir./Galatasaray'ı bize bırakmayın! Galatasaray ile ilgili son dakika haberleri ve özel videoları bu uygulamada buluşturuyoruz: GollerCepte 1905 tam size göre!

GöllerCepte 1905 ile ihtiyacınız olan her şey bu uygulamada!

• Galatasaray'ın özel editörleri ile günün her saati son dakika haberleri

• Galatasaray'ın yaklaşan maçları, fikstürleri, panoraması

• Başta basketbol olmak üzere Galatasaray'daki tüm spor dalları için son dakika haberi.

• Galatasaray Amfi Tiyatrosu ve Forumu

• Galatasaray'a özel anket ve yarışmalarımız ile sürpriz ödüller ve indirimler sizleri bekliyor!

GollerCepte 1905 uygulaması ile İngiltere Premier Ligi, Bundesliga ve Ligue 1 dahil olmak üzere Dünya Futbolundan çok sayıda videoya erişebilirken, goller ve maç öncesi gelişmeler cebinizde.

Türkiye başta olmak üzere birçok ligde yer alan tüm futbol maçlarının canlı skorları, maç sonuçları, fikstürler, puan durumu, incelemeler gibi bir çok detay bilgi cebinizde.

Ek olarak, uygulamamızı özelleştirebilir ve programınıza bağlı olarak kendi topa sahip olma maç bildirimleri veya haftalık maçlar için bildirim alabilirsiniz.

GollerCepte ile tüm haberlere, canlı skorlara, puan durumlarına, fikstürlere ve daha fazlasına ulaşabilirsiniz. Ayrıca her hafta ilk golü ücretsiz olarak izleyebilirsiniz.

Kayıt ve paketler

GollerCepte uygulamasını tüm operatör kullanıcıları kullanabilir.

Giriş işlemi tamamen ücretsizdir.

Uygulamadaki bazı özellikler indirilebilir. Kullanıcılar seçtikleri içeriğe göre bu sayfaları görüntüleyebilecekler: Avrupa paketi için aylık 5,9 TL, global paket için aylık 9,9 TL, paket için aylık 14 TL.İddaa, standart paket için aylık 16,8 TL, süper paket için aylık 19 TL. -6 TL ödeyerek satın alabilirsiniz.

Google, ödemenizin yapıldığını size fatura edecektir.

Google Play üzerinden satın alınan paketler, Hesap Ayarları üzerinden yönetilebilir.

Paketin iptal edilmesi durumunda; Aboneliğinizi paket bitene kadar kullanabilirsiniz.

Google Play üzerinden paketi satın almak için hesap ayarlarınızda paket tercihlerinizi değiştirmediğiniz sürece, aboneliğiniz cari dönemin bitiminden 24 saat önce otomatik olarak yenilenir.

GöllerCepte 1905

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -