last posts

starryai - Create Art with AI ücretsiz bir uygulamadır ve her iki mağazada da birçok kez indirilmiştir.

 starryai - Create Art with AI ücretsiz bir uygulamadır ve her iki mağazada da birçok kez indirilmiştir.

 Uygulamayı cihaza yükledikten sonra, seçtiğiniz belirli bir cümleyi veya anahtar kelimeleri eklemek için özel bir site bulacaksınız, böylece Oluştur düğmesine tıklayın, böylece uygulama onun aracılığıyla sanatsal yaratıcılık yaratır. Hızlı bir şekilde olmuyor, birkaç dakika beklemeniz gerekiyor, uygulama tamamlanır tamamlanmaz bildirim gönderiyor ve sizi uyarıyor.

Çizimleriniz için tamamı ücretsiz olan 8 veya daha fazla farklı şablon seçebilir ve tamamladıktan sonra uygulamanın yaptığı resimler arasından beğendiğiniz resmi indirebilir veya paylaşabilirsiniz.

Starryai uygulamasındaki diğer eklemeler ise kendi tablolarınız dışında bakmanızı önermesinin yanı sıra en ünlü tabloları da görmenizi ve diğer tablo örnekleri hakkında fikir sahibi olmanızı öneriyor.

Starryai, çoğunlukla gerçeğe çok yakın içerik sunduğu ve bazen görsellere fazla yaratıcılık veya hayal gücü katmadığı için o kadar güçlü olmayabilir.

Uygulamayı yükledikten sonra, çizmek istediğiniz bir şeyin açıklamasını girebileceksiniz, böylece istediğiniz kadar yaratıcı olabilirsiniz. Ardından, diğer ikincil seçenekler arasında, görüntüyü eski veya tarihi yapmak veya kurgusal bir görüntü veya gerçekçi bir görüntü veya başka türlü yapmak gibi farklı fotoğraf modları bulacaksınız. Uygulamaya önerilen görüntüleri uygulaması için birkaç saniye verin; bunlar kaydedilebilir veya başkalarıyla paylaşılabilir.

Yapay zeka ile resim oluşturma

Son zamanlarda yapay zekanın birçok kullanım alanı oldu, bunlardan biri de sıradan metinleri güzel tablolara dönüştürmek, kullanıcının yazdıklarının anlaşılıp göz kamaştırıcı ve şaşırtıcı bir sanat eserine dönüştürülmesi ve starryai uygulamasının çok güzel yaptığı da bu. ve harika.

Uygulama fikri

Uygulamanın asıl işi kelimeleri yapay zeka kullanarak tablolara dönüştürmek olan tabloyu kişiselleştirme ve size uygun çizim stilini seçebilme özelliği ile tüm tablolarınızı kalıcı olarak hesabınızda tutmaktadır.

Panel oluşturma imkanı

Uygulama, kullanıcılara günde en fazla 5 adet sanat eseri oluşturma imkanı sunar ve iletişim sitelerinde uygulamanın katılımını sağlama imkanı ile istediğiniz sayıda tabloyu oluşturmak için yeni bir ikinci günü beklemeniz gerekir.

Bir tabloya dönüştürmek için resmin açıklamasını yazın

Uygulamayı kullanmak çok basit ve kolaydır, tek ihtiyacınız olan sadece istediğiniz kelimeleri yazmak, yapay zeka sizi anlayabilir ve kelimeleri güzel bir eşleştirme tablosuna dönüştürebilir, ancak kelimeler yazarken açık, anlaşılır ve doğrudan olmalıdır. .

Resmi tanımlayan kelimeleri yazın

İstediğiniz panonun açıklamasını net bir şekilde yazmanız, istediğiniz panoya uygun sonuçlar almanız açısından tercih ettiğiniz panoyu açıklarken İngilizce yazmanız tercih edilir veya isterseniz birkaç kez rastgele bir açıklama oluşturabilirsiniz. Tam olarak ne istediğinizi bilmiyorsunuz ve uygulama size yardımcı olacak fikirler veriyor.

Boyama stilleri ekleyin

Uygulama sadece açıklamaları resimlere dönüştürmekle kalmaz, aynı zamanda kullanıcılara tercih ettikleri boyama stilini seçme olanağı sağlar ve tercih ettiğiniz harika ve şaşırtıcı sonuçları elde etmek için denenebilecek birçok harika teknik vardır.

Uygulamada oluşturduğunuz ve yaptığınız tüm panoları hesabınıza kaydedebilirsiniz, Google hesabınızı kullanarak uygulamaya kaydolmanız yeterlidir ve oluşturduğunuz panolarınıza istediğiniz zaman ve herhangi bir cihazdan erişebileceksiniz. .

Güzel tabloları keşfedin

Herhangi bir kullanıcı çalışma yüzeyini herkesle paylaşabilir, böylece izleyiciler onunla hayranlıkla etkileşime geçebilir ve yeniden paylaşabilir ve çalışma yüzeyleri aylara göre veya belirli bir süre içinde en yenilere göre sıralanabilir.

starryai'nin özellikleri - AI uygulamasıyla Sanat Yarat

• Sözlü anlatımları resimlere dönüştürebilen harika ve eğlenceli bir uygulamadır.

• Kelimeleri anlamak ve sonra dönüştürmek için yapay zekayı kullanır.

• Sonuçları özelleştirmek için belirli bir çizim çalışma yüzeyi stili seçilebilir.

• Sadece birkaç dakika içinde sanat tabloları yaratmak fazla zaman almaz.

• Oluşturduğunuz ve istediğiniz tüm çalışma yüzeyleri hesabınızda tutulabilir.

• Başkaları tarafından yapılmış daha fazla resmi keşfedebilir.

• Etkileşim ve beğeni almak için çalışmanızı başkalarıyla paylaşabilirsiniz.

starryai nasıl indirilir ve kurulur - AI ile Sanat Yarat (Play Store)

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -