last posts

YouTube kazançlarını doğru ve doğru bir şekilde hesaplamak için bir site

YouTube kazançlarını doğru ve doğru bir şekilde hesaplamak için bir site

YouTube'u bildiğimiz gibi, istatistikleri çok büyük, yalnızca her kanalın izlenme veya takipçi sayısı değil, aynı zamanda değerlendirilebilecek başka altın istatistikler de var, bu da her kanalın (Big Rank) video adı verilen bir sıralamaya sahip olması ve Sayfa Sıralaması her kanal içindir ve ayrıca sitenin küresel bir sıralaması vardır ve orada

Kanalın kalitesini ve taşınabilirliğini sizin için tanımlayan odur. A ise en yüksek kalite, B harika ama ortalama ise ve son olarak C ise, ki bu en iyisidir. En azından farklı dillerden, içeriklerden ve şeylerden ve ayrıca çok ve daha fazla araştırmacı ve kanal sahibi barındırıyor ama bu videolar neden yükleniyor yoksa güçlü ve olumlu bir geri dönüş yok ve işte burada bahsettiğimiz şey, yani kar elde etmek. YouTube, olumlu ve amaçlı bir ağ olduğu anlamına gelir.

Şimdi YouTube kanallarının ne kadar kolay kazandığından bahsediyoruz.

Her kanalın stratejisi diğer kanaldan farklıdır, örneğin kendisinden önce gelen veya geride kalan kanal gibi ve her ay yüzlerce dolar ve daha fazlasını kazanan bazı kanallar vardır ve ayrıca her ay binlerce dolar ve daha fazlasını elde eden kanallar vardır. ay da vardır ve hiçbir stratejisi olmadığı için hiç kar elde etmeyen kanallar da vardır. Bu kanaldan sunulan bir çalışma veya belirli bir hedef veya yayınlanan içerikten etkilenir. çekici veya ayrıcalıklı değildir ve bu nedenle diğer kanallar gibi iyi ve yeterli kar yoktur, ancak YouTube bildiğimiz gibi evden çalışmak isteyen tüm insanlar için büyük bir karlı platform haline geldi ve bu nedenle kar farklı Bir kanaldan diğerine.YouTube hayranıysanız ve gerçek, kesin karlar elde etmek istiyorsanız, Google şirketinin tüm yasalarının uygulanmasına güvenmelisiniz ve ardından Social Blade web sitesinde oturum açabilirsiniz. Tüm YouTube kanallarının anketlerine bakabilir, ayrıca Twitter ve Instagram gibi sizi ve beni internetin zenginlerinden biri olma isteğini teşvik eden bir site.

 YouTube istatistikleri için Social Blade web sitesine net bir genel bakış!

Başlamadan önce bu anlatımda kullanmış olduğumuz sitenin linkini buradan arattığınızda siteyi tanıyabileceğiniz ve videolarını takip edebileceğiniz Social Blade'e buradan ulaşabilirsiniz. kanalın kazançlarını ve ayrıca bu kanalın tahmini aylık kârının yüzdesini ve ayrıca yıllık kazancını, kanala gelen izlenme sayısı ve ayrıca takipçilerle birlikte gösterir ve size daha doğru ayrıntılar verir. doğru olarak bilmeniz gereken, bahsettiğimiz konunun başlığı olan YouTube kazançlarına ek olarak ve bu sitenin başarısından, sitenin sağladığı birçok farklı ve harika hizmet nedeniyle birçok kişi tarafından ayırt edilir hale gelmesi, yanı sıra hızı, ayrıntıların doğruluğu ve sonunda güvenebileceğiniz doğru ve güvenilir verileri.

Herhangi bir gerçek kanal için YouTube'un kazançlarını öğrenebileceğiniz bir site

Youtube kanal kazançları

YouTube platformunun İnternetten kâr elde etmek için en iyi ve en güçlü platformlardan biri olduğunu hepimiz biliyor ve biliyoruz, tıpkı YouTube'un Google'dan sonra dünya ülkelerinde ziyaretler için en büyük ve en popüler ikinci site olması gibi.

Neredeyse her gün, dünyanın her yerinden milyonlarca ve daha fazla insanın kesintisiz olarak YouTube videoları izlediğini görüyoruz ve bu aynı zamanda YouTube'un ve kullanıcılarının İnternetten kâr elde etmelerine yardımcı oluyor.

Bunun için birçok YouTuber'ın bağımlı hale geldiği sitenin ortaya koyduğu YouTube kanallarının gerçek kazançlarını öğreneceğiz.

YouTube'daki kazançlarınız hakkında bilgi edinin

YouTube'dan kazanç sağlamanın birçok yolu var ve bundan sizlere daha önce bahsetmiştik ve bu konumuzda Adsense reklamlarından kazanç elde etmekle ilgili her şey dahil olmak üzere birçok yönteme değindik.

Ayrıca hepimiz fark etmişizdir ki gerçekten de videoların ortasında reklamlar çıkmaktadır ve bu reklamlar (Google Adsense) reklamlarıdır ve bu reklamlar aracılığıyla YouTube'dan kazanç sağlayabilirsiniz, bu nedenle YouTube hakkındaki gerçeği ortaya çıkarma fikri de buradan gelmektedir. YouTube'daki kanalların kazançları.

Bu reklamlar Google ile önceden anlaşma yapmış birçok reklam verene hizmet veriyor ve Google bu reklamları kendilerine bir ücret karşılığında gösteriyor.Google'ın kazancı ister YouTube'da olsun ister sitede içerik oluşturanlara bölünür ve bu kâr reklamlara tıklanarak elde edilir. , ayrıca Youtube'da izleyerek ve tıklayarak kazanç elde edin.

Ayrıca bilgisayarlarda ve akıllı telefonlarda Adsense reklamları çıkıyor ve sonunda bu reklamlar her içeriğe göre paraya dönüşüyor.

YouTube'un kazançlarını öğrenmek için en iyi site

Herhangi bir kanal için YouTube'un kazançlarını öğrenecek bir site bulmak kolay değildir, çünkü YouTube her hesap için kişisel bilgilerinizi koruyamazsa, bu YouTube'un veya Google'ın güvenli olmadığını ve birlikte çalışmaya değmediğini gösterir, ancak bu mevcut karlar YouTube'da nasıl izleniyor?

Peki neden Social Blade herhangi bir kanal için YouTube kazançlarını görmek için en iyi site? Bunun nedeni, kanal bilgi ifşa sitesi kanalların elde ettiği kazançların yaklaşık yüzdesini vermekte ancak çok büyük bir hata yapmakta, yani kâr eden kanallar ile kâr etmeye uygun olmayan kanallar arasında ayrım yapmamaktadır. .

Social Blade'in Dezavantajları:

• YouTube'da uygun ve kâr amacı gütmeyen kanallar arasında ayrım yapmaz.

Social Blade özellikleri:

• Kanalın oluşturulduğu andan itibaren izlenme sayısını tespit edebilme.

• Kanaldaki abone sayısının görünümü.

• Kanalda indirilen video sayısını bilme özelliği.

• Kanal uzmanlığının türünü de bilir.

• Kanalın ilk oluşturulduğu günü algılayabilir.

• Kanalın bulunduğu ülkeyi bilin.

Bu site kanalla ilgili tüm bilgileri sağlar.

Sitede çalışmak çok kolay ve fazla tecrübe gerektirmeyen mükemmel bir sitedir.

Social Blade'i kullanmaya başlamak için arama çubuğuna kanalınızın adını yazın.

Sayfanın üst kısmında, birkaç istatistik açıkça gösterilecektir.

İlkinde, Social Blade tarafından kanalınıza atanan karakter puanını göreceksiniz. Kanal çok iyi değilse içine girdiği harflerle size bilgi verecektir, kanalın çok iyi olmadığını unutmayın

YouTube yıldızlarının aldığı puanlar yalnızca A ve B'yi alır.

Puanınızın yanında, aboneler ve video görüntülemeleri için derecelendirmelerin yanı sıra Social Blade tarafından size atanan bir derecelendirme bulunur.

İlk bölümün son satırı size aylık geri ödemenizin tahminini gösterecektir.

Social Blade, beğendiğiniz en iyi YouTube yıldızlarını aramak için de kullanılabilir.

YouTube için Social Blade'i bu şekilde kullanabilirsiniz.

İndirme link

girin siteye  buradan
Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -