last posts

ToonApp çizgi film fotoğraf düzenleyici uygulaması

 ToonApp çizgi film fotoğraf düzenleyici uygulaması

Tek bir tıklamayla kendi karikatürünüzü çizmek için en iyi uygulama, çektiğiniz fotoğrafları düzenlemenizi sağlayan ve onları karikatür çizimleri gibi gösteren bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır. Ayrıca uygulamanın bazı özelliklerinden yararlanabilmek için ücretli bir hesaba bağlı olmakla birlikte, seçeneklerin birçoğunu bazı reklamları izlemek karşılığında açabilirsiniz.

ToonApp'ta fotoğraflarınızla kullanabileceğiniz tonlarca seçenek bulacaksınız. Bu uygulama aynı

 zamanda üzerinde çalışmak istediğiniz fotoğrafları çekmek için galerinizdeki fotoğrafları kullanma veya cihazınızın kamerasını kullanma olanağı da sunar. Her durumda, fotoğraflarınız üzerinde çalışmanız, üzerinde çalışmayı bitirdiğinizde yalnızca birkaç saniye sürecektir.

Her fotoğrafın en iyi şekilde görünmesini sağlamak için uygulamada, fotoğraflarınıza istediğiniz tüm arka planları eklemenizi sağlayan basit bir düzenleyici bulacaksınız. Ek olarak, bazı seçenekler arka plan rengini değiştirmenize izin verecektir. Böylece sosyal ağlarda paylaşabileceğiniz, beğendiğiniz ve dikkatinizi çeken resimler bulacaksınız.

ToonApp, özçekimlerinize anime görünümü verebileceğiniz bir oyundur. Hepsinden öte, bu uygulama çok hassastır, bu da birkaç saniye içinde sonuç alacağınız anlamına gelir. Son olarak, bu uygulama size içerikleri doğrudan sosyal ağlarınızda paylaşma seçeneği sunar veya yalnızca depolama yapabilir.

Ve düzenlenen fotoğrafları cihaz galerinize kaydedin.

Toon aplikasyonu üstte silme işaretini bulacaksınız yani resimdeki fazlalıkları silip kalıcı olarak silerek belirgin ve hazır bir imaj elde edebilirsiniz.Boyutunu da çok basit bir şekilde kontrol edebilirsiniz.. Görevi bitirdikten sonra, Kaydet'i seçin ve fotoğraf galerisinde bulacaksınız

ToonApp'ı kullanmak ücretsiz mi?

Evet, kullanımı ücretsiz, ToonApp. Tek bir uygulamadan, benzersiz çizimler oluşturmak için birçok ücretsiz seçeneğe kolayca erişilebilir. Ek seçeneklere erişmek istiyorsanız, uygulama içi satın alma yapmanız gerekecektir.

Bu uygulamayı kullanmanın keyfini çıkarmak için Android cihazınızda çok fazla depolama alanı boşaltmanız gerekmez.

ToonApp'ı Android cihazıma nasıl kurarım?

ToonApp'ı Android cihazınıza yüklemek için Uptodown web sitesinden en son sürümü indirmeniz yeterlidir. İndirdikten sonra, kurabilirsiniz.

ToonApp'ın kaç tane filtresi var?

ToonApp, fotoğraflarınızı özelleştirmek ve onları elle çizilmiş portrelere dönüştürmek için 20'den fazla farklı filtreye veya altyazı stiline sahiptir. Bu stillerden bazılarının kilidi açılabilir ve uygulama içi satın alımlar yaptığınızda kullanılabilir.

ToonApp özellikleri

- Eğlenceli ve eğlenceli.

Fotoğrafları karikatürlere dönüştürün.

- Kullanımı basit ve hızlıdır.

Birkaç farklı filtre içerir.

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -