last posts

Telefonunuzda olabilecek en iyi şekilde futbol maçları oynamak

 Telefonunuzda olabilecek en iyi şekilde futbol maçları oynamak

 süperstar oyuncularla sözleşme imzalamak, hayalinizdeki takımı kurmak, çeşitli turnuvalarda mücadele etmek ve oyuncularla karşılaşmak için eFootball™ 2022

Bir futbol maçını simüle etmek için iyi, etkileyici grafikler.Birçok modda futbol maçları oynayın.Oyun tarzında ve oyuncuların hareketlerinde büyük bir gelişme.Fahd Al-Otaibi'nin sesiyle Arapça yorumları destekler.

Eğlenceli futbol oyunu eFootball™ 2022

Yeni sürüm 2022'deki yeni özellikler

İlk kez çalıştırdığınızda oyun seçeneklerini hazırlamak

Futbol maçları oynamak için çeşitli modlar

Oyun planını ve oyuncu dizilişini hazırlamak

Dream Team'i güçlendirmek için yeni oyuncularla sözleşme imzalamak

Takım yönetimi, oyuncu sözleşmeleri ve geliştirme

eFootball 2022 oyun seçeneklerini değiştirme

eFootball™ 2022'nin Özellikleri

Eğlenceli futbol oyunu eFootball™ 2022

Pek çok kişi eFootball™ 2022'yi veya hayranlarının tercih ettiği tabirle PES 2022'yi, futbol maçlarının stilini simüle etmede onlara sağladığı harika deneyim ve oyunun sürekli desteği ve geliştirilmesi nedeniyle akıllı telefonlardaki en iyi futbol oyunu olarak görüyor. son yıllarda oynanan oyun.

Oyunun adını değiştir

Oyunun bu versiyonunda, daha önce ve yıllar içinde PES oyunu olarak bilinen yeni bir isim benimsendi, ancak şimdi yeni isim benimsendi, yani eFootball.

Oyuncuların ve kulüplerin görüntüleme hakları

eFootball™ 2022 oyunu, gerçek futbolcuların isimlerini gösterme haklarına sahiptir ve birçok kulüp gerçek isimleriyle gösterilirken, geri kalanlar futbol takipçisinin ayırt edebileceği benzer isimlerle gösterilir.

Oyundaki grafiklerin kalitesi

Bu bölümdeki grafikler etkileyici ve en küçük ayrıntılara dikkat edilerek 3 boyutludur ve oyunun geliştiricileri, daha önce hiç olmadığı kadar gerçekçi bir futbol oynama deneyimi sunmayı amaçlamaktadır.

Oyunu çalıştırmak için minimum gereksinimler

Bazı telefonlar eFootball™ 2022'yi oynamayabilir, bu nedenle oyunun telefonlarda çalışması için gereken bazı gereksinimler vardır:

Android sistemi 7.0 veya üstü olmalıdır.

RAM 2 GB veya daha fazla olmalıdır.

1,5 GHz veya daha yüksek frekansa sahip ARM tabanlı dört çekirdekli işlemci.

3,3 GB ücretsiz telefon depolama alanı.

Yeni sürüm 2022'deki yeni özellikler

En önemlileri:

Zarif ve güzel tasarımıyla bir dizi kartın görüntülendiği oyun için yeni ve farklı bir arayüz.

Pas, şut ve gol sevinci açısından oyun stili ve oyuncu kontrolünde iyileştirme.

Oyuncuların maçtaki hareketleri için gerçekçi grafikler ve güzel efektlerle stadyum detaylarının tasarımı.

3B stadyum video görünümü aracılığıyla yeni bir animasyonla yeni oyuncu kartlarının kilidini açın.

Oyuncuların takımla sözleşme yapma şeklini, antrenman yapma şeklini değiştirmek ve genel olarak yeteneklerini geliştirmek.

İlk kez çalıştırdığınızda oyun seçeneklerini hazırlamak

Oyunu ilk kez başlattığınızda, oyunu kurmak için birkaç adımdan geçeceksiniz.Bu seçenekler, daha sonra istediğiniz zaman değiştirebilme özelliği ile hemen oyuna uygulanır.

Oyuncu kontrol seçenekleri

Maçı yönetmek için uygun kontrol yöntemini seçmelisiniz, birden çok düğmeli klasik yöntem veya ekrana sürükleyip dokunarak daha gelişmiş yöntem.

Oyunda ilk eğitim

Oyunda yeniyseniz, doğrudan pas vermenin, şut çekmenin, forvetlere top kesmenin ve diğerlerinin temellerinin öğretileceği özel bir eğitime doğrudan girileceksiniz. önceki deneyim.

Bir rüya takımı seç

Rüya takım olmak için adım adım kuracağınız kendi takımınız ve takıma özel bir isim ve kısaltılmış bir isim seçerken birçok ülkeden kulüplerden birini seçebilirsiniz.

Futbol maçları oynamak için çeşitli modlar

eFootball™ 2022'deki futbol maçları birkaç modda oynanabilir. Müsabakaların çeşitliliği oyuncu için çok faydalıdır ve ona maç yönetimi becerilerini test etmesi için birçok seçenek sunar.

Olaylar

Çok sayıda ödül almak için çeşitli maçlarda yapay zeka ile karşılaşacağınız, yalnızca birkaç gün süren bir grup geçici etkinlik.

eFootball Ligi

Daha düşük bölümlerde birden fazla maç oynamak ve daha yüksek bölümlere kalifiye olmak için kalifikasyon, belirli bir toplam puana ulaşmayı gerektirir ve siz daha yüksek bölümlere kalifiye olmaya devam ettikçe maçların zorluğu artar.

Çevrimiçi Hızlı Maç

Çevrimiçi olarak gerçek bir oyuncuya karşı futbol oynama becerilerinizi test etmek için, maçın adil olması için takımınızla aynı güce sahip bir takıma sahip olan rastgele bir oyuncu seçilir.

deneme maçı

Oyuncunun herhangi bir ödül almadığı ve gerçek oyuncuların rüya takım yerine kulüpler için kullanıldığı, Arsenal, Bayern Münih, Barcelona ve diğerleri gibi sınırlı sayıda seçilebilen kulüplerin olduğu bir grup dostluk maçı.

Eğitim

Oyuncuları kontrol etme becerilerinizi artıran özel bir mod ve serbest vuruşlar, köşe vuruşları ve penaltı vuruşları gibi çeşitli futbol becerilerini uygulamanıza veya sahada tamamen özgürce hareket etmek için serbest antrenman deneyimi yaşamanıza olanak tanır.

Oyun planını ve oyuncu dizilişini hazırlamak

Güçlü bir oyuncu kadrosu maç kazanma şansının artması anlamına gelir.En iyi maç oynama stilini denemek için kadroyu sürekli olarak ayarlamak çok önemlidir.

Oyuncu dağılımı ve oyun planı

Oyuncuların sahadaki dağılımını ayarlamak için defans, hücum ve orta saha oyuncularının sayısını seçin ve her türden kaptan ve duran top uygulayıcılarını seçin.

Takım oyuncularının değiştirilmesi

Oyuncuları doğru seçmek takımın seviyesini yükseltir, güç seviyesi her oyuncu değişikliğinde doğrudan ayarlanır, takımın genel gücü gösterilir ve ardından güç farkını belirlemek için diğer takımların gücüyle karşılaştırılır.

Oyun planı listesi

Oyun, birden fazla oyun planı oluşturma ve ayrı bir yere kaydetme yeteneğini destekler ve bu, planların herhangi bir zamanda hızlı ve kolay bir şekilde kolayca değiştirilebilmesi için oyuncuları dağıtma ve aralarında geçiş yapma planını da içerir.

Dream Team'i güçlendirmek için yeni oyuncularla sözleşme imzalamak

Hayalinizdeki takımı kurmak için en iyi oyuncuları almalısınız, bu yeni oyuncularla sözleşme yaparak ve onları takımınıza ekleyerek yapılır ve oyun yeni oyuncular almak için birçok seçenek sunar.

Mevcut oyuncu türleri

Oyun, şu anda kulüplerinde oynayan sıradan oyuncuların yanı sıra emekli olmuş veya kariyerlerinde zafer kazanmış efsanevi oyuncuların bir listesini sunar.

yeni oyuncu nasıl alınır

Sürekli maç kazanarak ve ödüller alarak topladığınız GP Kredileri, Altın Para Kredileri veya eFootball Puanları olan Oyun Kredilerinizi kullanarak yeni bir oyuncuyla sözleşme imzalamak kolaydır.

Takım yönetimi, oyuncu sözleşmeleri ve geliştirme

Takımınızda bazı şeylere dikkat etmeniz gerekiyor, oyuncularda bazı ayarlamalar yapmak için takımınızdaki tüm oyuncuların ve antrenörlerin bir listesini görebilirsiniz.

Oyuncu sözleşmelerinin yenilenmesi

Takımdaki tüm oyuncuların bir yıllık sözleşmesi vardır ve sözleşmenin sona ermesi üzerine oyuncu terk edilebilir veya sözleşmesi 60 gün daha uzatılabilir.Her kullanıcının takımında en fazla 500 oyuncu ile sözleşme yapmasına izin verilir. .

oyuncu gelişimi

Takım oyuncularını geliştirmek için en önemli unsur maç kazanmaktır.Takımdaki her oyuncu maç içindeki performansına göre gelişim puanı alır ve böylece bu puanlar ile onların farklı yeteneklerini geliştirebilirsiniz.

eFootball 2022 oyun seçeneklerini değiştirme

eFootball oyunu, kullanıcılara en sevdikleri oyunu istedikleri gibi özelleştirme konusunda daha fazla esneklik sağlamak için oyundaki birçok seçeneğin değiştirilmesini destekler.

Grafik kalitesini değiştir

Oyun, genel olarak yüksek, orta, zayıf ve daha zayıf olan oyundaki grafiklerin kalitesini değiştirme yeteneğini destekler ve oyuncu birkaç seçenek için saniyedeki kare sayısını değiştirebilir.

oyun ayarları

Kontrol yöntemini seçme, kontrol düğmelerinin işlevlerini değiştirme, radarı ve oyuncuların adlarını ekranda görüntüleme ve gizleme gibi maçlarla ilgili birçok ayarı özelleştirin.

seslendirme

Maçlara sesli yorum eklemek ve coşku seviyesini artırmak için bu sürümde eFootball™ 2022 oyunu Arapça yorumu destekler ve seçkin yorumcu Fahd Al-Otaibi'nin sesiyle indirilebilir.

eFootball™ 2022'nin Özellikleri

Gerçekçi grafiklere sahip harika bir futbol oyunu.

Oynanışı ve oyuncu hareketini daha iyi hale getirin.

Tüm gerçek oyuncuların adlarını görüntüleme haklarına sahipsiniz.

Bilgisayarla veya çevrimiçi gerçek oyuncularla yüzleşin.

Çeşitli etkinliklerde ve canlı liglerde oynayın.

Oyuncuları birden fazla şekilde dilediğiniz gibi kontrol edin.

Daha fazla oyuncuyla sözleşme imzalayın ve onları takımınıza ekleyin.

İndirme link


 Buradan indirin Android
Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -