last posts

Oyun Milyonu Kim Kazanacak

 Milyonu Kim Kazanacak?

Ünlü bir yarışma programından alınmış, genel bilgi soruları sunan ve programın sorularını doğru ve art arda cevaplayanlara büyük mali ödüller sunan bir oyun.

Birçok dilde ve tüm işletim sistemleri için mevcut olan en popüler ve popüler kültür ve genel bilgi oyunlarından biridir.Görünüşe göre geniş popülaritesinin arkasındaki sebep bu ve dünya çapında milyonlarca kişi tarafından indirildi.

Oyun, kişisel bilgisayar platformunda 3 MB'tan az ve akıllı telefon sürümlerinde 45 MB'ı geçmediği için çok küçük boyutuyla karakterize edilir.

İster çevrimiçi ister çevrimdışı olun oyunla özel zamanlar geçirebilirsiniz.

Who Will Win the Million zeka soruları, soru sorma ve doğrudan cevap sorma şeklinde pek çok ayırt edici bilgi sağlayan sorulardır ve bu sorular, genel insanlık kültürünü yükseltmenin bir yoludur. sorusu ve bu soruya doğru bilgi ve doğru cevabı vermek.

Bu uygulama, oyun aracılığıyla kültürel ve genel kültürünüzü test edebileceğiniz ve zekanızı belirleyebileceğiniz, para kazanmak için bir dizi soru sunarak size bir rekabet ortamı sağladığı için çok eğlenceli.

Oyun kuralları:

  Oyun, bir dizi oyuncunun varlığıyla başlar ve onlara dört seçenekten genel sorulara verilen yanıtın sırası olan ve en hızlısı sandalyeye oturan kişi tarafından cevaplanan bir “hız sorusu” sorulur. sorular, bundan sonra sorular kendisine son soruya gelene kadar art arda sorulur ve yardımcıları da vardır, sorular oluşur 15 sorudan büyük ödül bir milyon yerel para birimidir. Ayrıca yarışmacı istediği zaman çekilişten çekilebilir.

Yardımlar şunlardır:

İki cevabı sil: Katılımcının bir yanlış cevabı ve bir doğru cevabı olacak şekilde iki yanlış cevabı silme yöntemini kullandım.

İzleyiciyi kullanma: İzleyiciye sorunun sorulduğu ve yarışmacıya cevap yüzdesinin gösterildiği bir yöntemdir.

Bir arkadaşı aramak: Bu sayede yarışmacı, soruyu cevaplamak için 30 saniyelik bir süre içinde bir arkadaşını aramaktan yararlanır.

Soru değiştirme: Soruyu başka bir soru ile değiştirme imkanı olan bu yöntem kullanılmıştır.

Milyoner oyun özellikleri:

1- Sahip olduğunuz genel bilgilerin değerini ve IQ'nuzu artırın.

2- Oyun, Arapça ve İngilizce dahil olmak üzere birçok dilde mevcuttur.

3- Bir milyon kar elde edene kadar tekrar tekrar oynayabilirsiniz ve oyun çok büyük olduğu için oyunu her yeniden başlattığınızda yeni sorular olduğunu fark edeceğiniz için sıkılmayacağınızdan emin olabilirsiniz. soru bankası.

4- Oyunda zor soruların üstesinden gelmek ve zafere ulaşmak için kullanabileceğiniz yardım araçları bulunmaktadır.

5- Milyoner oyunu Android sistemlerini ve bilgisayar işletim sistemlerini desteklemektedir.

6- Ses efektleri içerdiği için yarışma atmosferi içinde sanki stüdyodaymış gibi oynayabilirsiniz.

7- Oyun çok hafif ve küçük boyutlu olduğundan cihazınızın performansını hiç etkilemez ve aynı zamanda eğlencelidir ve ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

8- Oyun, zayıf yeteneklere sahip cihazlar için uygun olduğundan cihazınızda fazla yer kaplamaz.

9- Oyunun en önemli özelliklerinden biri, bilgiyi geri getirme, hafızayı güçlendirme, konsantrasyonu artırma ve aynı zamanda yaşam deneyiminizi artırmaya yönelik çalışmasıdır.

İndirme link


 Buradan indirin Android
Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -