last posts

Instagram'dan fotoğraf ve video indirmek için

Instagram'dan fotoğraf ve video indirmek için

●   kullanışlı ve hızlı site. Güzel ve pürüzsüz arayüzü ile diğer benzer uygulamalardan farklıdır. Diğer uygulamalarda olduğu gibi, her işlemden sonra asla araya giren tam ekran reklamlar içermez. Insget ile instagramdan herkese açık ve özel hesaplardan kolayca fotoğraf, IG ve IGTV videoları indirebilirsiniz.

Instagram'ı İndir

Fotoğrafları, makaraları, videoları, IGTV'yi ve roller coaster'ı indirin

Instagram'dan video ve fotoğraf indirin

iGram, Instagram'dan IGTV fotoğrafları, videoları, makaraları ve videoları indirmenize yardımcı olan çevrimiçi bir web aracıdır. iGram, cep telefonu, tablet veya bilgisayar gibi herhangi bir cihazda kullanımı kolay olacak şekilde tasarlanmıştır.

Instagram'dan nasıl indirilir?

Instagram fotoğraflarını, videolarını ve makaralarını indirmek için bu 3 kolay adımı izlemelisiniz. Aşağıdaki açıklamasına bakın.

Instagram uygulamasını veya web sitesini açın ve fotoğrafın, videonun, makaraların, karuselin veya IGTV'nin URL'sini kopyalayın.

iGram'a dönün, bağlantıyı alana yapıştırın ve İndir düğmesine tıklayın

Birçok kalite seçeneği ile hızlı bir şekilde sonuç alırsınız. İhtiyaçlarınıza uygun olanı indirin.

video indir

iGram, IG videolarını istediğiniz herhangi bir amaçla indirebilmeniz için oluşturuldu. iGram, döngüden tek videoların ve birden fazla videonun indirilmesini destekler.

IGTV indir

IGTV uzun biçimli bir video türüdür. Şu anda izleyemiyorsanız, IGTV videolarını cihazınıza indirerek daha sonra tekrar çevrimiçi olmak zorunda kalmadan veya IGTV'yi silmeden tekrar izlemeye devam edebilirsiniz.

makaraları indir

Reels, TikTok ilkesini yeniden üreten yeni bir video formatıdır. iGram'ın yardımıyla Instagram Reels videolarını indirin. Instagram Reel Downloader, en sevdiğiniz Reels videolarını kaydetmenize yardımcı olabilir.

Atlıkarınca / Albüm İndirme

Albüm veya galeri gönderileri olarak da bilinen Carousel, çok sayıda fotoğraf, video veya karışık içerik içeren bir türdür. Instagram'dan birden fazla fotoğraf indirmeniz gerekiyorsa, Inst galeri indirme için iGram en iyisidir

Instagram video indirici nedir?

Instagram'dan IGTV fotoğrafları, videoları, makaraları ve videoları indirmenize izin veren çevrimiçi bir araçtır (web uygulaması). Daha sonra çevrimdışı kullanmanız gerekirse diye. iGram Instagram indirici, en iyi Instagram indirme aracıdır.

iGram indirme için ne tür dosya biçimlerini destekler?

Bugünlerde en uygun olanı, görüntüleri indirmek için jpg dosya biçimidir. Videolar için .mp4 dosya formatı, yüksek kalite ve küçük video dosyası boyutunu garanti eden tüm dünyada hala en popüler formattır.

Hangi cihazlar iGram Downloader ile uyumludur?

iGram Downloader, tarayıcı kurulu olan tüm cihazlarla uyumludur. iGram'ı cep telefonu, akıllı telefon, tablet, dizüstü bilgisayar, notebook veya PC gibi herhangi bir cihazdan kullanabilirsiniz. Ayrıca Mac OS, Windows, iOS ve Linux üzerinde çalışır. Test edildi ve Chrome, Firefox, Opera, Safari ve Chromium ile iyi çalışıyor. Masaüstü ve mobil versiyonlar

İndirebileceğim video sayısında sınırlama var mı?

sayı! Dilediğiniz kadar video indirebilirsiniz.

Instagram fotoğrafları ve videoları çevrimiçi olarak nasıl indirilir?

Hiçbir şey daha kolay değil!

• Instagram fotoğrafını veya video URL'sini kopyalayın

• iGram'a geri dönün ve onu alana yapıştırın ve İndir'e basın

• Bir süre sonra sonuçları görecek, istediğiniz kaliteyi seçecek ve indireceksiniz.

Herhangi bir kullanıcıdan fotoğraf ve video indirebilir miyim?

evet! Ancak yalnızca genel hesaplardan. Kullanıcı gizliliğine / telif hakkına saygı duyuyoruz. iGram aracılığıyla özel videolar indirmek değildir ve asla olmayacaktır. Ancak, özel gönderileri doğrudan Instagram'dan indirmenize yardımcı olacak masaüstü tarayıcılar için yeni bir tarayıcı uzantısı üzerinde çalışıyoruz.

İndirebileceğim en yüksek kaliteli fotoğraf ve videolar nedir?

Fotoğrafların ve videoların kalitesi yüklenen orijinal fotoğrafa bağlıdır. Ancak, en yüksek görüntü çözünürlüğü genellikle 1080 x 1350 pikseldir ve bu, Instagram uygulaması için sınırdır. Videoya gelince, çoğu durumda HD'dir (720p).

Instagram Makaralarının indirilmesine izin veriliyor mu?

Kısa cevap: Evet, Instagram Reels indirmek mümkün. Akıllı telefonunuzdaki hesabınızdan Instagram Reels'i kolayca indirebilirsiniz. Makaraları yalnızca kişisel kullanım için indirebilirsiniz. Ticari amaçlarla kullanılmadıkları sürece Instagram Reels videolarının indirilmesine izin verilir.

İndirme link

 girin siteye  buradan
Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -