last posts

Subway Surfers ne zaman bitiyor

Subway Surfers ne zaman bitiyor?

  Subway surfers, bir elektronik oyun şirketi tarafından yapılan ücretsiz bir eğlence oyunudur. Play Market'te ve daha fazlasında

Android mobil işletim sistemlerinde yayınlanmaktadır.

Subway Surfers, dünyanın en popüler elektronik oyunlarından biridir ve Google play'de en çok indirilen oyun olduğu için küresel bir oyun olarak kabul edilir. Başlangıçta cep telefonu için icat edilmiş ve şimdi mevcut olan sonsuz bir koşucu oyunudur. Android, iPhone ve diğer sistemler.

Oyuncular grafiti sanatçısı rolünü üstlenir ve aletleriyle resim yapar, buraya bekçi köpeğiyle gelir ve ressam demiryolu raylarından kaçar.

Oyuncu koşarken ve koşarken, herhangi bir şeye çarpmaktan ve engellerden kaçınmaktan, yolu boyunca altın paralar ve diğer faydalı eşyaları toplamaktan kaçınır.

Oyuncu koşarak ve koşarak ne kadar çok zaman harcarsa, puan o kadar yüksek olur ve oyuncu onu toplama döneminde o kadar fazla ödül alır.

Bu oyun en popüler elektronik oyunlardan biridir.
Gel ve çabuk oyna 👍🏻
Yıldızların da katları oluşturduğu bilinmektedir. Yani oyun sırasında bir tane alırsanız, mevcut puanınızı ikiye katlayacaksınız.

Ayrıca yeraltı yarışlarında en uzun süre koşarak kazandığınız coinleri harcayarak gücünüzü artırmaya devam edebilirsiniz.

Mavi yıldız nedir? Metro Sörfçüleri

Bahsettiğimiz gibi, yıldızlar oyun içi puanın yanı sıra kazancınızı artırmanıza yardımcı olan çarpanlardır ve çoğu oyuncunun onları almak istemesinin nedenlerinden biri de budur.
Mavi yıldızın ne olduğunu bilmek istiyorsanız?  Subway Surfers ve nasıl kullanılır Kalın ve aşağıdakileri okuyun:

• Çarpanlar sandıklar aracılığıyla elde edilebilir ve mağazadan satın alınabilir, bu nedenle yeterli paranız varsa, bir sandık açmayı veya yıldızı satın almayı deneyebilirsiniz.

• Mümkün olduğu kadar çok puan toplamak için oyun sırasında çarpanı aktif tutun
Subway surfer oyunu özellikle elektronik oyun severler için eğlenceli, ilginç ve oldukça heyecan verici bir oyundur ve bu oyun Android cihazlarda ve PC'de mevcuttur.
ve diğer cihazlar

Ve oyun severlerin pek çok hayranı her zaman en büyük parayı toplayabilecekleri ve oyunun anahtarlarını bulabilecekleri bir yol bulmaya çalışıyorlar.
Metro sörfçüleri oyun özellikleri
Çok eğlenceli ve keyifli

ÜCRETSİZ EĞLENCE
Her yaşa uygun

° Hızlı düşünmeye yardımcı olur

Canınız sıkılınca ve eğlenmeyi ve ilginç ve eğlenceli oyunlarla boş zamanınızı geçirmeyi düşündüğünüzde, Subway surfers oyunu oynama hızı ve basitliği nedeniyle bu eğlenceyi ve eğlenceyi sağlayan oyunlardan biridir ve farklı yaş gruplarına uygundur. harika ve pürüzsüz bir yol.

Subway Surfers'da her aşamanın oyunun bir amacı vardır ve hedefinizi iyi bilmeli ve ona ulaşmak için çalışmalı ve hedefler belirli puanlar almak veya oyunda gerekli olan belirli kelimelerin harflerini toplamaktır. hedefinize odaklanmalısınız.

Parlak renkli görsel modları ile karşınıza çıkan sonsuz bir koşu oyunudur çünkü oyun ancak yere düştüğünüzde duracaktır ve bir polis sizi yakalayacaktır.  Ama endişelenmene gerek yok.  Çünkü başka bir oyun turunda tekrar koşmaya başlayacaksınız.

Ayrıca oyun sadece sonuna kadar koşmanız değil, aynı zamanda uygun puanı korumak için para toplamanız ve gerekli görevleri yerine getirmeniz gerekir.

Bu oyunun turlarını daha eğlenceli hale getirmek için, farklı şekillerde ilerlemenize yardımcı olan güçlendirmeleri kullanabilirsiniz: daha yükseğe zıplayın veya tam hızda havada yükseklere uçun ve bunlardan biri, herhangi birinden otomatik olarak para toplamanıza izin verir. oyunun yolları.

Subway Surfers, basit ama eğlenceli tarzı ile sizi saatlerce cihazınıza bağlı tutacak çok eğlenceli bir oyundur.Ayrıca düzenli güncellemeleri vardır,
Subway Surfers ne zaman bitiyor?
Subway Surfers, oyuncu muhafızı yakaladığında veya bir trene veya başka bir engele çarptığında sona erer.

 iPhone'u buradan indirin

   Android'i buradan indirin

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -