last posts

Kedi dili çeviri uygulaması

 Her kedinin, aynı bağlam olduğunda sahipleriyle sürekli iletişim kurmak için kullandıkları özel bir kelime dağarcığı vardır. Örneğin, bir kedinin kendi miyavlaması olabilir.

akvelon'dan meowtalk kedinize bir ses verir! Meowtalk, öğrenme cihazını kullanarak kedinin aksanlarını anında kedinin dokuz genel niyetinden birine çevirir; Bu dokuz niyet karamsar kediyi temsil ediyor. Her kedinin ayrıca kendi telaffuzu ve benzersiz kelime dağarcığı vardır.

bu dokuz genel niyetin ötesinde olan.

Meowtalk uygulaması, kedilerinizin yaptığı her benzersiz miyav uygulamasıyla blog yazarak kedilerinizden özel kelimeler öğrenmek (kedi konuşması) için eğitilebilir. Uygulamaya, kedinize belirli bir miyavlama örneği verdiğinizde (örneğin, "yemek", "beni çıkar") uygulama, onu duyduğunda MEOW'u (Be Your Cat Translator) tanımaya başlayabilir. Dil tanıma günde bir kez güncellenir, bu nedenle uygulamanın kedinizin eğitim bilgilerini sağladıktan sonra yeni kelimeyi tanımaya başlaması 24 saat kadar sürebilir.

Her kedinin miyavlaması benzersizdir ve hayvan sahibi için tasarlanmıştır.

Sesleri kaydederek ve kategorilere ayırarak, yapay zeka ve makine öğrenimi uygulamaları her kedinin sesini daha iyi anlayabilir - ne kadar çok kullanırsa o kadar doğru olur.

Teknoloji daha sonra kedinizin miyavlamasını anında çevirecek ve yakadan bir insan sesi konuşacaktır.

Ve söylendiği gibi: Bunun özellikle şimdi önemli olduğunu düşünüyorum çünkü devam eden tüm sosyal mesafeye rağmen, evde önemli bir partnerle - kediyle kalan insanlar var.

Kedileriyle iletişimi ve konuşmayı anlayabilecek veya en azından niyetini anlayabilecek ve onunla çok önemli bir bağ kurabilecekler.

Uygulama, Apple'ın hem Google Play Store'unda ücretsiz olarak kullanılabilir.

Hala geliştirmenin ilk aşamalarında olduğu için, program hakkında bazı hatalar hakkında kullanıcılardan çok sayıda şikayetle birlikte başka karışık incelemeler de var.

Bir yorumcu çok sinirlendiğimi söyledi. Az önce indirdim ve nasıl kullanacağımı bilemedim.

"Mesela kedilerimin benimle çok iyi anlaştığını düşünmek güzel. Kedilerimden birini oynarken ses çıkararak miyavlarken yakaladım ve burada program onun aşık olduğunu söyledi.

Ancak diğerleri olumluydu, uygulama kesinlikle harika. Kim bilir, belki zamanla kedimin gerçek miyavlamasını anlarlar her halükarda, gerçekten eğlenceli.

Ve bir diğeri gerçekten harika bir konsept ekledi ve hoşuma gitti çünkü kedilerim konuşmayı ve sohbet etmeyi asla bırakmadı.

Ancak kullanıcılar, kayıtlarla ilgili verilerin nasıl saklandığı ve kullanıldığı konusunda uygulamanın gizliliğiyle ilgili endişelerini dile getirdi.

Animal Charity Cat Behavior Specialist'in dediği gibi, çoğu kedi sesi aslında insanlarla iletişim içindir, çünkü çoğu sahip onlara cevap verecektir.

Uygulama, özel çevirilerden herhangi birinin derecelendirmesine kimin sahip olduğuna bağlı olduğundan, yanlış iletişim kapsamı olduğunu da sözlerine ekledi.

Ve alıcılara kedilerin ne hissettiğine dair yanlış bir izlenim veren bazı hatalar olabilir.

"Kediye, sahibine ve aralarındaki ilişkiye zarar verebilir - örneğin, bir kedi mırlıyorsa, bu onun mutlu ve rahat olduğu anlamına gelmez. Mırıldamak aynı zamanda bir şefkat isteği olabilir veya rahatsızlığı gösterebilir. Mevcut haliyle kullanılmalıdır. Program sadece eğlence amaçlıdır.

Uygulama eğlenceli ve eğlenceli görünüyor ve kedinizle iyi vakit geçirmenin hiçbir zararı yok.

MeowTalk uygulaması sesi kaydeder ve ardından belirli anlamı belirlemeye çalışır, kedinin çeviriyi adlandırmasına yardımcı olur ve AI uygulamasının öğrenmesi için bir veritabanı oluşturur.

İndirme link

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -