last posts

en iyi ücretsiz montaj uygulaması: Artık bir bilgisayara ihtiyacınız yok

en iyi ücretsiz montaj uygulaması: Artık bir bilgisayara ihtiyacınız yok

Artık herkesin bir akıllı telefonu var, ister Android ister iPhone olsun ve nereye giderseniz gidin, akıllı telefonlarını bir kahkaha videosu izlemek ve sosyal ağ sitelerinde gezinmek gibi yararlı olmayan şeyler ve görevler için kullanan insanlar bulabilirsiniz. zaman, burada soru ortaya çıkıyor: Akıllı telefonlarımızı faydalı şeyler için kullansak ne olur? Ya telefonunuz birçok önemli ve zor şeyi yapabilseydi?

• Telefonda ücretsiz montaj programı: VMX


Akıllı telefonlar, Android veya iPhone telefonların videoları düzenleyebildiği ve 4K klipleri diğer bilgisayarlar gibi çok normal bir şekilde dışa aktarabildiği öncekine kıyasla çok gelişti, ancak neden bu konuda telefonlarımızı kullanmıyorsunuz? Videoları düzenlemek, montajlar yapmak, kesip yapıştırmak ve telefondan efektler ve hareketler eklemek için neden iPhone ve Android telefonlardan yararlanmıyorsunuz?

Telefondaki en iyi montaj uygulaması nedir?

Google Play Store'da milyonlarca uygulama var ve bunların birçoğu telefonda videoları düzenleyebilen ve profesyonel sonuçlar alabilen ücretsiz bir düzenleme uygulaması olduğunu iddia ediyor…. Ama

 aslında profesyonel video düzenlemede bilgisayarın yerini alabilecek çok az ve sınırlı uygulama var. Telefonda çok sayıda montaj uygulaması denedikten sonra, bu filigransız en iyi ücretsiz telefon montaj uygulamasıdır.

2022 telefondaki en iyi montaj uygulaması

VMX uygulaması, Android ve iPhone için en iyi ücretsiz düzenleme uygulamasıdır, size harika bir video elde etmek için kullanabileceğiniz çok sayıda harika profesyonel araç sağladığından, bu uygulamayi

 Adobe Premiere ve Final Cut Pro'ya alternatif olarak düşünebilirsiniz. telefonda, düzenleme için güçlü bir bilgisayar almaya gerek yok Bu uygulama, telefonda ücretsiz olarak harika bir montaj yapmak için bilgisayarın yerini alabilir.

Telefonda ücretsiz montaj programı: VMX

Düzenleme programının özellikleri:


VMX uygulaması size bir akıllı telefon için çok harika özellikler sunar, aşağıdaki gibi temel şeyleri uygulayabilirsiniz:

• Videoyu kes ve yapıştır

Video süresini hızla kısaltın ve uzatın

• Ana videonun üzerine herhangi bir video veya resim eklemek için mikser özelliği

• Metin ekleyin ve yazı tipi rengini, boyutunu ve türünü değiştirin

• Uygulamanın kendisinden müzik ve ses efektleri ekleyin

• Telefonun mikrofonundan veya harici bir mikrofondan ses kaydetme özelliği

• Kaydırma ve geçişler gibi efektler ve efektler ekleyin

YouTube veya Instagram videoları için ücretsiz ve hızlı montajlı, filigransız ve Android ve iPhone'da çalışan bir telefon montaj uygulaması arıyorsanız, bu, videoları yalnızca

 telefonunuzdan ve bilgisayar kullanmadan profesyonelce düzenlemek için uygun uygulamadır.

Yorumlar



    Font Size
    +
    16
    -
    lines height
    +
    2
    -